Αρχική > Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Για παραδόσεις εντός Αθηνών - Πειραιώς - Προαστίων*

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 150€ και βάρους μικρότερου των 25kg. Ισχύει μόνο για εξόφληση της παραγγελίας με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

* Ζητείστε Ενημέρωση για το ποιές περιοχές περιλαμβάνει η ζώνη Αθηνών-Πειραιώς-Προαστίων (δείτε Χάρτη)

Α. Courrier-Ταχυμεταφορά

Η πιό σύντομη λύση. Αποστέλλουμε την παραγγελία σας, συνολικού βάρους μικρότερου ή ίσου των 3 κιλών και μικρού όγκου, σε οποιδήποτε σημείο της Ελλάδας με έξοδα παραλήπτη.

Οι χρεώσεις ταχυμεταφοράς έχουν ως εξής :

ΕΛΛΑΔΑ

Για την Αθήνα, παράδοση 1-3 ημέρες, 3€

Για όλους τους προορισμούς εκτός Αθηνών, παράδοση 1-3 ημέρες, 3,2€.

Νησιωτική χώρα, αποστολή 1-3 ημέρες, 3,55€

Χρέωση γιά κάθε επιπλέον κιλό 1€

Χρέωση αντικαταβολής επιπλέον 1,4€

Για ειδικές περιπτώσεις παρακαλούμε επικοινωνήσατε πρώτα μαζί μας.

Ειδικά για ογκώδη δέματα καλό είναι να προτιμάτε την παράδοση με Μεταφορική Εταιρία. Αν παρόλα αυτά εξυπηρετεί περισσότερο η παράδοση με Courrier, ισχύει ο κανόνας χρέωσης βάσει όγκου με την εξής λογική υπολογισμού: Μήκος (cm) x Υψος (cm) x Πλάτος (cm) / 5000 = Βάρος σε κιλά που θα χρεωθείτε.

ΚΥΠΡΟΣ (Προς ώρας Ανενεργή)!!!

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΛΟΙΟ* Δέματα μέχρι 5 kg (παράδοση 7-10 εργάσιμες), 10,5 €. Κάθε επιπλέον κιλό (kg), επιβαρύνεται με 2,1 €. Για ακριβέστερο υπολογισμό του μεταφορικού σας κόστους παρακαλούμε όπως, πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας, επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας.

* Ο υπολογισμός κόστους αποστολής προς Κύπρο γίνεται με βάση την Αποστολή με Πλοίο. Σε περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης Αεροπορική αποστολή, θα πρέπει να υπολογίσει το κόστος με βάση τα αναφερόμενα ανωτέρω.

Χρέωση αντικαταβολής επιπλέον 5 

Β. Μεταφορική

Για παραλαβή προϊόντων στην επαρχία (πλην Λεκανοπεδίου Αττικής), παρέχεται η δυνατότητα (ειδικά για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα) αποστολής της παραγγελία σας με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας. Στην περίπτωση αυτή σας γνωρίζουμε εκ προϊμίου, στη σελίδα του προϊόντος, το κόστος μέχρι το κοντινότερο πρακτορείο της Μεταφορικής στην περιοχή σας από όπου και θα παραλάβετε. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχετε την δυνατότητα πληρωμής με Αντικαταβολή και η εξόφληση του ποσού της παραγγελίας σας πρέπει να γίνει ή με την Πιστωτική σας κάρτα ή με κατάθεση του ποσού σε ένα από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας (όπως αναφέρονται στους Τρόπους πληρωμής). Σημειωσατε οτι το ελαχιστο υψος παραγγελιας για παραδοση σε μεταφορικη ειναι 20€.

Γ. Παραλαβή από το κατάστημα μας

Εάν δεν επιθυμείτε επιπλέον επιβαρύνσεις μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από την ιστοσελίδα μας κι εν συνεχεία σε συνεννόηση με το κατάστημα να την παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας. ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ Ο.Ε. Δημητρίου Γούναρη 31-33 Πειραιάς. Τηλ. 210-4131716 (δείτε το χάρτη μας)