Αρχική > Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Πως διασφαλίζομαι για την συναλλαγή μου με τη χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας;
    • Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας την μέγιστη δυνατή προστασία για συναλλαγή με κάρτα, η ολοκλήρωση της πράξης ΔΕΝ γίνεται στον ιστότοπο ww.prometheus.gr αλλά ανακατευθύνεστε στον ιστότοπο της ALPHA BANK προκειμένου να δώσετε στοιχεία, αριθμό κλπ. Με τον τρόπο αυτό είστε επιλέον εξασφαλισμένοι ότι έχετε πληρώσει το προϊόν της παραγγελίας σας κι αναμένετε την παραλαβή.
  2. Πως μπορώ να μάθω περισσότερα για την αγορά εργαλείων πάσης φύσης;
    • Δυστυχώς μαζί με την ευκολία, τις καλές τιμές και την ταχύτητα αγορών από Ηλεκτρονικά Καταστήματα (eshop), έχουν κατά καιρούς κάνει την εμφάνισή τους διάφοροι "επιχειρηματίες" που στόχο έχουν το γρήγορο κι εύκολο κέρδος παραπλανώντας τους πελάτες τους. Στη προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην καλύτερη ενημέρωση κι άρα προστασία των πελατών, δημιουργήσαμε την ενότητα "Συμβουλές Αγοράς". Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στις επιλογές σας.
  3. Πως καλύπτομαι με εγγύηση για τα προϊόντα που αγοράζω;
    • Τα προϊόντα που αγοράζετε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www. prometheus.gr είναι, στη μεγαλύτερη τους πλειοψηφία, γνωστών κι επώνυμων κατασκευαστών και εισαγωγέων. Καλύπτονται συνεπώς από εγγύηση είτε Κατασκευαστή είτε Εισαγωγέα/Αντιπροσώπου. Με την επίδειξη του παραστατικού αγοράς και σύμφωνα με τους εκάστοτε όρους εγγύησης, παρέχεται η επισκευή ή/και αντικατάσταση εργαλείου.
    • Για τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το www.prometheus.gr  ή άλλα καταστήματα και για τα οποία ΔΕΝ ισχύει πλέον η εγγύηση, μπορείτε να τα φέρετε ή στείλετε (με δική σας επιβάρυνση) στο κατάστημά μας Δημ. Γούναρη 31-33 Πειραιάς. Διαθέτουμε SERVICE που καλύπτει τις περισσότερες μάρκες εργαλείων της Ελληνικής αγοράς.